Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)

SEO - Arama Motoru Optimizasyonu

SEO – arama motoru optimizasyonu, dijital pazarlamanın olmazsa olmaz yatırımları arasında önemli rol almaktadır. Ücretli gösterim veya tıklama başına aldığınız trafikten daha nitelikli bir trafik elde etmiş olursunuz. SEO hizmeti uzun vadeli ve kalıcı yatırım olarak görmekte fayda vardır, kısa sürede başarı beklemek SEO çalışmalarında yanlış sonuçlara neden olabilir.

Marka veya şirket sitelerinizin organik trafiğini ve görünürlüğünü arttırarak, hizmet ve ürünlerinizi daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz.

ROI Maps olarak 15 seneyi aşkındır hizmet vermekteyiz, alanında uzman SEO ekibimiz ile sitenizi başarıya taşıyabilirsiniz. 

83
%
Organik Trafik Artışı
52
%
Hemen Çıkma Oranı - Azaltma
38
%
Ortalama Ziyaret Süresi - Artış
27
%
Oturum Başına Sayfa Sayısı - Artış
Doğal SEO çalışmaları ile Google arama motorunda ürünlerinizi, hizmetlerinizi ve markanızı arayan milyonlarca potansiyel müşterinize, arama motoru optimizasyonu ile doğal arama sonuçlarında ilk sıralarda yerinizi alarak ulaşmak ve satışlarınızı artırmak için kurumsal SEO danışmanlığı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.
  • Hedeflediğiniz sonuçlara ulaşana kadar rakiplerinizi ve sektörünüzü durmaksızın analiz ederek, sitenizin eksik yönlerinin giderilmesi için sürekli çalışırız.
  • İçerik yönetimi ve link inşası arama motoru optimizasyonu için son derece önemlidir. Stratejinizi uzmanlarımızla görüşerek başarılı ve doğru bir yol izleyebilirsiniz.
  • Organik olarak sıralama almak istediğiniz kelimelerde başarı sağlanana kadar ek ücret ödemezsiniz. %90 başarı oranı ve garantisi vermekteyiz.

  • Arama motoru optimizasyonu markanıza ürün ve hizmetlerinizle ilgili aramalarda yüksek sıralama sağlamayı amaçlamaktadır. 

     

Arama Motoru Optimizasyonu Temel Hizmetlerimiz

ORGANİK SEO
Herhangi bir backlink veya spam içerikler kullanılmadan doğal yollar ile elde edilen anahtar kelime pozisyonları ve trafik artışı ile yapılan çalışmalara verilen isimdir.
ON-PAGE SEO
On Page SEO Arama motorların kurallarına göre optimize edilen sitelerin düzenlenmesine verilen isimdir. SEO çalışmalarının ilk adımını kapsayan teknik gelişmelerde denilebilir.
OFF-PAGE SEO
Site dışı SEO (Off Page SEO), web sitenizin dış kaynaklardan aldığı her türlü tavsiye ve referans bağlantıları ile tanıtımlarını kapsar ve sıralamalarda yükselmesini sağlamaktadır.
LOCAL SEO
Local SEO, arama sonuçlarında maps üzerinde veya konum bazlı arama sonuçlarında gözüken yerleşimlere verilen genel bir isimdir. Local SEO şubesi olan veya local aramalarda öne çıkmak isteyen şirketler için uygundur.
E-TİCARET SEO
E-Ticaret SEO, satışlarını arttırmak isteyen ürün bazlı veya kategori bazlı sıralamalarda yükselmek veya daha çok trafik elde etmek isteyen markalar veya şirketler için yapılan SEO çalışmasıdır.
KURUMSAL SEO
Kurumsal SEO danışmanlığı, projenin tüm aşamalarının uygulanmasından ve eksiksiz yönetimini kapsamaktadır.Aylık düzenli toplantılar ve raporlamaların yapıldığı çalışma modelidir.

Website Analiz

Yapılan SEO çalışmalarını ölçümlemekte bir okadar önemlidir. Ölçemediğiniz veya analiz edemediğiniz hiç bir çalışma başarılı olmuş sayılmaz. Doğru araçlar ile analizlerinizi ve raporlarınızı kolayca takip etmenizi sağlıyoruz.

Sıkça Sorulan Sorular

Kurumsal SEO Teklifi Alın, Siteniz Yükselmeye Başlasın.

İşinizi internete taşımanıza ve tutkuyla büyütmenize yardımcı olalım.

Profesyonel SEO uzmanlarından oluşan ekibimiz, başarılı bir iş ortaklığı için sizleri bekliyor.

Mesajınız gönderildi.